Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΠΙΘΑΝΟΝ Ο ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΣΕ ΠΤΗΣΗ ΜΟΣΧΑ-ΚΟΥΒΑ....

       Αεροπλάνο της aeroflot που εκτελούσε την πτήση Μόσχα - Αβάνα
βγήκε από την συνηθισμένη πορεία του και δημιούργησε υποψίες ότι σε αυτό επέβαινε ο φυγάς της nsa Σνόουντεν, ο οποίος βρισκόταν για τις τελευταίες δύο εβδομάδες εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο.
       Για την ακρίβεια η πτήση 150 της aeroflot απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Sheremetyevo της Μόσχας 10:10 ώρα γκρίνουιτς με προορισμό την Αβάνα της Κούβας και ενώ το προγραμματισμένο δρομολόγιο ήταν να περάσει πάνω από την σκανδιναυια, την γροιλανδία και μετά να κατευθυνθεί νότια μέσω Καναδά και Ηπα, ξαφνικά η πτήση άλαξε πορεία και πέρασε μέσα από την Ευρώπη  διασχίζοντας τον Ατλαντικό ωκεανό πρός Αβάνα.
       Αμέσως οργιάσαν οι φήμες ότι επιβάτης της πτήσης είναι ο φυγάς Σνόουντεν και ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν πέταξε πάνω από τις Ηπα όπου και καταζητείτε.
       Σύμφωνα με τους νόμους της Ρωσίας δεν επιτρέπετε στις αεροπορικές εταιρείες να ανακοινώνουν σε τρίτους τα ονόματα των επιβατών .
       Η πτήση αναμένεται στις 00:30 ώρα γκρινουιτς στην Αβάνα οπότε και θα γνωρίζουμε αν επιβάτης της είναι ο Σνοουντεν.
       Συνήθως μια πτήση αλλάζει πορεία μόνο όταν συντρέχουν καταστάσεις όπως ο πολύ κακός καιρός ή όταν έχει αργήσει και πρέπει να πάει συγκεκριμάνη ώρα, σε εξηγήσεις που ζητήθηκαν από την εταιρεία η απάντηση ήταν ότι: ''έιναι δύσκολο να σας εξηγήσουμε τώρα'', η οποίες κρίβουν πολλά ερωτημάτικα...διότι το αεροπλάνο καθυστέρησε μόνο 5 λεπτά να απογειωθεί με αποτέλεσμα το επιχείρημα της καθυστέρησης να καταρίπτεται...
       Πάντως μέχρι στιγμής ασυλία του έχει δωθεί από τις Βενεζουέλα, βολιβία, Νικαράγουα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου