Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ...

      Προμηθευτής όπλων στους τρομοκράτες της Συρίας τον τελευταίο χρόνο είναι το Κατάρ,
       η Αμερική σύμμαχος των αράβων τους έχει επανειλημένα προειδοποιήσει να μην τους δίνουν βαριά όπλα όπως πυράυλους.
      Τους προειδοποιούν ότι ομάδες ανταρτών που συνεργάζονται με την Αλ καιντα μπορούν να χρησιμοποιήσουν βαριά όπλα για τρομοκρατικές ενέργειες όπως η κατάριψη ενός πολιτικού αεροσκάφους.
      Ένα από τα αραβικά κράτη το Κατάρ, παρά τις προειδοποιήσεις των Αμερικάνων συνεχίζει και προμηθέυει βαριά όπλα τους τρομοκράτες.
      Από πληροφορίες έχει γίνει γνωστό ότι το Κατάρ έχει αναπτύξει ένα σκοτεινό δίκτυο μεταφοράς οπλισμού, ήδη έχουν παραδωθεί από αρχές του χρόνου, δύο φορτία με κινέζικους αντιαεροπορικούς πυράυλους FN-6s.Αυτό έγινε γνωστό την περίοδο που η ουάσινγκτον άναψε το πράσινο φώς για περιορισμένη αποστολή όπλων στους τρομοκράτες.
       Παρά τις προειδοποιήσεις των Αμερικάνων, η προμήθεια όπλων από το κατάρ συνεχίζεται.
       Η Αμερική δεν έχει πολύ μεγάλη επιρροή στο Κατάρ επειδή το χρειάζεται για να έχει καλές σχέσεις με τους Ταλιμπάν του Αφγανιστάν που έχουν την πολιτική τους έδρα στην Doha του Κατάρ.
       Δυτικοί υποστηρίζουν ότι ο οπλισμός που προέρχεται από το Κατάρ τροφοδοτεί τους τρομοκράτες μέσω της γειτονικής μας φιλειρηνικής Τουρκίας και καταλήγουν στην φιλικά προσκύμενη της Αλ καιντα ομάδα την Αλ νούσρα.
       Οι Αμερικάνοι ανησυχούν για το γεγονός ότι αντιαεροπορικοί πύραυλοι στα χέρια τρομοκρατικών οργανώσεων όπως η Αλ καιντα μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε μέρος του κόσμου για τρομοκρατικές ενέργειες...
       Δυστυχώς οι δυτικοί δεν βάζουν μυαλό με την Λιβύη που οι ίδιοι οι φρουροί του πρέσβη τους συνεργάστηκαν με τους εκτελεστές του...
       Ελπίζουμε κάποια στιγμή να καταλάβουν ότι ο θρησκευτικός φανατισμός κάποιον ομάδων δεν αναγνωρίζει ούτε γονείς, ούτε συγγενείς, ούτε παιδιά...εις το όνομα του αλλαχ...
       Εμείς εδώ στην Ελλάδα ας ευχηθούμε να μην πιέσουμε την ΝΤΠ ώστε να γίνουμε Συρία...Μοιάζουμε δυστυχώς πολύ.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου